PROJECTE GO // Una casa amb la fusta com a protagonista al Ripollès

Hem realitzat una espectacular reforma de cuina que ofereix un entorn acollidor envoltat de calidesa ielegància de la fusta. El terra, les parets i el sostre estàn exquisidament acabats amb fusta , creant una atmosfera encantadora. Vam tenir en compte laimportància de la distribució i la llum natural per destacar al màxim elpotencial de l'espai. Hem assolit una harmonia perfecta entre la fusta i la llum, aconseguint un entorn brillant i vibrant.

Pensant en les necessitats de la família, vàrem projectar una distribució més oberta i pràctica perquè puguin gaudir plenament de la seva cuina. És un espai acollidor i funcional, perfecte per a reunions familiars i moments de complicitat culinària. Cada racó de la cuina ha estat dissenyat amb l'objectiu de potenciar el confort i l'harmonia.

Per fer la sel·lecció dels materials, es va escollir un color principal, XMATT Mokaccino, que a part deser “antiempremtes”, està aconseguit a partir d’un material reciclat i reciclable. És un laminat més resistent i alhora també més còmode per netejar iamb un tacte efecte sedós. Aquí però, la gran protagonista és la pedra, que ésuna pedra natural de SENSA model Macaubas que ens dona la combinació perfecte per harmonitzar tots els materials que intervenen en aquesta estança.

La península té com a protagonista una campana superficial Bora model Classic 2.0 amb combinació de teppaniaky i inducció. Tot això acompanyat amb un plafó lluminós imantat i que permet penjar estris i complements per poder gaudir cuinant amb tots els sentits.

CONTACTE
(+34) 623 17 17 44
Plaça Clarà, 2
217800 Olot, Girona
hola@lamimetica.cat
SOCIAL