PROJECTE SX // En essència al cor de la Garrotxa

Entre muntanyes, arbres i roques creix un projecte especial. Una zona annexa a la casa que permet trobades amb amics i família. Un espai únic per gaudir del temps acompanyats. La cuina està dissenyada amb la porta D23 laminat Bianco artico, combinat amb rexapat de fusta de roure. Tot l’espai envolta la joia de la cuina, la cocció amb campana integrada model XPURE de Bora que ens permet deixar tot l’espai superior lliure. L’acompanyem d’una zona de barra amb tamborets.

L’espai s’ha volgut mantenir al màxim de diàfan possible, ja que així es pot adaptar en totes les reunions segons les persones, les reunions i les celebracions.

L’espai de la llar de foc ens ajuda a crear l’ambient més de relax, acompanyada pel sofà. La llar de foc és una peça integrada i revestida de pladur, acompanyada per un moble amb les mateixes característiques de la cuina i un sobre de xapa de ferro pintada per protegir tota la zona superior.

La il·luminació ha estat una part molt important com en tots els projectes. El tipus d’il·luminació escollida en aquest projecte ens permet tenir l’espai molt ben il·luminat amb una font de llum molt controlada i elegant.

Els grans finestrals ajuden a tenir comunicació continua entre l’interior i l’exterior. Contacte en tot moment amb la natura. Quin paradís!

CONTACTE
(+34) 623 17 17 44
Plaça Clarà, 2
217800 Olot, Girona
hola@lamimetica.cat
SOCIAL