PROJECTE SP // La cuina dels teus somnis

Una cuina que brilla pel seu minimalisme i cura alhora de fer la tria dels materials. La distribució estudiada juntament amb els clients, està equilibrada amb l'entorn de tota la casa.

Un projecte on s'ha utilitzat la porta D23 acabada lacada mat Bianco Sale, amb la combinació d'un porcellànic de Laminam model Bianco Lasa.

La distribució va estar molt pensada per separar les diferents zones de la cuina. Per una banda, la zona d'aigües, on hi trobem la pica, el rentaplats i una petita zona d'emmagatzematge. També ens hi acompanya un prestatge amb rexapat de roure natural, el qual vam aprofitar per posar una tira de llum LED per tal de deixar molt ben il·luminada aquesta zona. Per altra banda, tenim en una zona central l'illa principal, on hi ha la zona de cocció i la zona dels tamborets. Un espai amb encant per compartir tota la família la zona de la cuina. Degut a la manera constructiva del forjat superior, es va decidir col·locar una campana de recirculació de la marca NOVY, per tal de poder gaudir al màxim sense preocupar-nos de les olors.

Per últim, hi ha la zona de les columnes. Un espai que un cop tancat tot queda integrat, però gràcies a les portes reentrants, ens permet deixar una zona oberta com a espai per deixar tots els petits electrodomèstics i augmentar l'espai de treball. Per donar un toc, aquesta zona interior està fabricada amb el mateix rexapat de fusta de roure que el del prestatge.

Tot combinat amb una gran il·luminació de les làmpades de Vibia, modelSkan, i la taula i les cadires d'Ondarreta, ens dona el resultat perfecte per poder gaudir d'un

CONTACTE
(+34) 623 17 17 44
Plaça Clarà, 2
217800 Olot, Girona
hola@lamimetica.cat
SOCIAL