PROJECTE RA // Decoració d’un pis per convertir-lo en una llar

El nostre objectiu era crear una sensació de llar en aquest nou pis situat al centre de la ciutat. Amb la missió de moblar i organitzar cada espai, el propietari va demanar la nostra ajuda.

Al entrar, ens donem la benvinguda amb un petit rebedor de fusta perforada, que ens permet crear espais per a les petites coses en arribar a casa. La zona del menjador i sala d'estar està resolta amb un moble de paret que integra cada funció. Començant amb una bancada divertida per compartir àpats, s'expandeix en un ampli moble d'emmagatzematge que es converteix en una taula d'escriptori i una àrea de treball. Amb la combinació de fusta i tocs de color beix, aconseguim l'elegància i el confort visual que l'espai requereix.

La zona de la televisió pren protagonisme amb una arcada que destaquem gràcies a una il·luminació decorativa i ambiental.

Per acabar d'engalanar l'espai, afegim cortines dobles, una de blanca i translúcida, i una altra opaca per aconseguir enfosquir la sala, ja que no hi ha persianes.

L'habitació ha estat pensada amb un enfocament en el confort màxim de la zona de descans, amb un llit ampli i un capçal generós que serveix com a suport per a quadres, fotografies i decoracions que donen personalitat a tot l'espai.

Aquest pis combina estil, detalls únics i ha estat decorat i dissenyat per superar totes les expectatives.

CONTACTE
(+34) 623 17 17 44
Plaça Clarà, 2
217800 Olot, Girona
hola@lamimetica.cat
SOCIAL