PROJECTE NG // Un canvi a Torelló

Un projecte únic en un habitatge amb una rica història. Destaca la majestuosa cuina amb una impressionant illa central i àmplies zones d'emmagatzematge. Els colors seleccionats, la porta D23 Bianco Artico i la fusta de Roure Cumino, juntament amb el terra, creen una sensació d'amplitud i lluminositat. La deslumbrant encimera de DEKTON Opera aporta elegància i caràcter distintiu a la cuina.

El menjador segueix el mateix estil, amb una porta corredera de perfil d'alumini negre i vidres transparents que manté una connexió constant amb la cuina. La taula, amb un sobre d'Inalco Azalai, harmonitza els tons negres i les aigües marrons amb el terra i la resta del mobiliari. La presència d'una vitrina per als vins més preuats afegeix un toc especial.

La zona de la llar de foc destaca amb un moble dissenyat exclusivament per a aquest espai, combinat amb una peça de porcellana del mateix model que la taula.

Finalment, els llums han estat cuidadosament seleccionats per crear diferents escenaris en aquestes dues àmplies estances que cobren vida. 

En definitiva, un espai acollidor amb una llum singular, que alhora és pràctic per a la vida quotidiana.

CONTACTE
(+34) 623 17 17 44
Plaça Clarà, 2
217800 Olot, Girona
hola@lamimetica.cat
SOCIAL