PROJECTE MC // El blanc de Camprodon

Cuina i menjador dissenyats per una família de Camprodon on el blanc predomina amb tota la seva essència. La intervenció principal ha estat poder obrir una paret entre cuina i menjador. D’aquesta manera podem obrir tot l’espai i convertir les dues estances en una. Per això es va realitzar un estudi estructural, i es va reforçar la zona per dur a terme la intervenció.

La cuina està dissenyada en forma de pont, que en diguem de pont quan hi ha una columna a dreta i esquerra i la part central ho vestim amb armaris alts, marcant molt clarament una zona central. A més, va acompanyat per una preciosa illa formada per un mòdul i una zona per poder seure. La combinació és amb la porta D23 acabat laminat Bianco artico i encimera Laminam Bianco Lasa. Una combinació ideal per poder tenir una cuina lleugera, de líneas netes i molt pràctica.

A la mateixa zona trobem la sala d’estar amb l’estufa de pellets integrada amb un caixó de  pladur, que ell mateix forma uns prestatges decoratius.

La zona per la televisió i els seus aparells, segueix la mateixa estètica i disseny que la cuina. En aquesta zona també s’ha optat per un toc de fusta, per tal d’igualar amb el terra, així com també per donar un toc més nòrdic i càlid.

La il·luminació general s’ha triat superficial, però l’hem acompanyat amb dues tires de leds amb llum indirecte que ens regalen el moment de relax.

Un refugi ideal triat fins l’últim detall per aportar la màxima comoditat a tota la família.

CONTACTE
(+34) 623 17 17 44
Plaça Clarà, 2
217800 Olot, Girona
hola@lamimetica.cat
SOCIAL