CUINES
Les últimes novetats de les cuines Bora
March 3, 2024

En aquesta nou article, us compartim les últimes novetats de la reconeguda marca BORA, presentades en la inauguració de la seva nova seu a Renània del Nord-Westfàlia. Des del sistema d'extracció de superfície BORA M Pure fins a la il·luminació funcional BORA, descobrim les innovacions que transformaran la vostra experiència culinària.

Sistema d'extracció de superfície BORA M Pure: màxima flexibilitat i disseny sofisticat

El nou BORA M Pure és l'evolució lògica del seu predecessor, el popular BORA Pure. Aquest model de segment prèmium fusiona dues zones d'inducció total, permetent la unió en una sola zona més gran mitjançant la funció pont. La màxima flexibilitat es combina amb dimensions compactes i un disseny d'alta qualitat. La unitat de comandament amb lliscador tàctil, ressaltada per llums LED blancs, ofereix una estètica clara i moderna. No sacrifica cap de les funcions pràctiques i populars que caracteritzen la línia BORA Pure, assegurant una experiència culinària versàtil i eficient.

BORA QVac: conservació d'aliments a un nou nivell

La conservació d'aliments arriba a un nou nivell amb BORA QVac, l'equip de buit integrat. Els aliments envasats hermèticament queden protegits de bacteris i olors, allargant la seva frescor fins a tres vegades més. La combinació d'envasament al buit i congelació, utilitzant el programa especial "Sous vide" al BORA X BO, resulta en plats professionals amb facilitat. Una eina essencial per a la cuina contemporània que busca l'excel·lència en cada detall.

Sistemes de refrigeració i congelació BORA: elegància i funcionalitat en un sol lloc

BORA no es limita a la cocció; ara, amb els sistemes de refrigeració i congelació, la vostra experiència culinària s'amplia. Quatre sistemes de BORA Cool, des del nevera fins a la combinació nevera-congelador, ofereixen emmagatzematge perfectament refrigerat i ordenat. Amb un disseny senzill i d'alta qualitat, destaquen per elements metàl·lics All Black i una combinació elegant de tons grisos. La practicitat s'afegeix amb accessoris que fan que l'organització a la cuina sigui impecable.

Il·luminació BORA: creant ambients òptims a la cuina

La il·luminació adequada a la cuina és essencial per garantir la millor experiència possible. BORA presenta la llum penjant lineal BORA Horizon i la llum penjant vertical BORA Stars. Aquestes llums, penjant sobre taulells, plaques de cocció o taules de menjador, ofereixen una il·luminació òptima i regulable segons la situació. Disponibles en tres colors diferents: verd molsa relaxant, negre elegant i or rosa expressiu, aquestes llums no només són funcionals sinó que també afegeixen un toc d'estil al vostre espai culinari.

Les novetats de BORA ofereixen una revolució a la cuina moderna. Des de la flexibilitat del sistema d'extracció BORA M Pure fins a la conservació avançada amb BORA QVac i l'elegància dels sistemes de refrigeració i congelació, la marca segueix elevant els estàndards. La il·luminació BORA, d'altra banda, afegeix una dimensió emocional al vostre espai culinari.

Descobreix aquestes innovacions i transforma la teva cuina en un lloc on la funcionalitat es troba amb el disseny en perfecta harmonia.

Visita’ns al nostre estudi i junts, dissenyem la teva nova cuina!

Miriam Fàbrega
CONTACTE
(+34) 623 17 17 44
Plaça Clarà, 2
217800 Olot, Girona
hola@lamimetica.cat
SOCIAL