INTERIORISME
Les tendències de disseny d'interiors per aquest 2023
October 1, 2023

L'any 2023 ha portat un aire fresc de canvi i renovació al món del disseny d'interiors. Amb noves paletes de colors, materials innovadors i conceptes audaços, els experts en disseny d'interiors han creat tendències emocionants per ajudar-te a transformar el teu espai. A continuació, volem compartir amb tu les tendències de disseny d'interiors més destacades per al 2023 per poder començar a pensar amb el teu futur projecte.

L'exaltació del color:

L'any 2023 està marcat per una exaltació del color al disseny d'interiors. Des de tonalitats saturades fins a combinacions inesperades, els interioristes estem utilitzant els colors per crear espais únics i expressius. Els blaus profunds, verds vibrants i roses càlids són algunes de les eleccions de color més populars per aquest any. També es veu una tornada de colors clàssics, com el terracota i el mostassa, que aportin una sensació de calidesa i confort a l'espai.

L'equilibri entre la funcionalitat i l'estètica:

Aquest 2023 posa un fort èmfasi en la fusió de la funcionalitat amb l'estètica en el disseny d'interiors. Els espais són concebuts per ser belles obres d'art, però també per satisfer les necessitats pràctiques dels seus ocupants. L'ús d'elements de disseny intel·ligents, com ara mobles modulars, solucions d'emmagatzematge ocults i tecnologia integrada, són tendències clau per aconseguir aquest equilibri perfecte.

L'ecologia i la sostenibilitat:

La sostenibilitat és un factor important en el disseny d'interiors per al 2023. Cada cop més persones estan buscant maneres de reduir l'impacte ambiental dels seus espais i opten per materials i productes ecològics. L'ús de materials reciclats, com ara fusta recuperada i teixits sostenibles, és una tendència creixent. A més, les plantes i els jardins verticals són elements populars per aportar una sensació de connexió amb la natura i millorar la qualitat de l'aire interior.

L'experimentació amb la textura:

El 2023 és l'any de l'experimentació amb la textura al disseny d'interiors. Els interioristes estem utilitzant materials inesperats per crear contrastos visuals i tàctils. Combinacions de vellut, cuir, vidre, metall i pedra són freqüents, afegint interès i profunditat a l'espai. Així mateix, els revestiments de paret tridimensionals i els papers pintats amb efectes texturitzats són una manera de crear un punt focal i donar personalitat a les habitacions.

La fusió de l'estil Clàssic i el modern:

El disseny d´interiors va encaminat per la fusió de l'estil clàssic amb elements moderns i contemporanis. La combinació d'objectes vintage amb mobiliari minimalista i tocs de disseny industrial és una tendència en auge. Aquesta barreja d'estils aporta caràcter i calidesa als espais, i és una manera d'exhibir la personalitat i les preferències úniques dels propietaris.

Aquest 2023, el disseny d'interiors abraça la creativitat, l'expressió personal i la sostenibilitat. Les tendències d'aquest any ofereixen una gran varietat d'oportunitats per transformar els espais en entorns únics i funcionals.

Si teniu una idea o simplement voleu donar un aire nou a la vostra vivenda, us animem a que vingueu a visitar-nos al nostre estudi d'interiorisme al centre d'Olot (La Garrotxa). Estarem encantats d'ajudar-vos a donar vida a les vostres propostes i crear un entorn inspirador que reflecteixi la personalitat i estil de vida.

Miriam Fàbrega
CONTACTE
(+34) 623 17 17 44
Plaça Clarà, 2
217800 Olot, Girona
hola@lamimetica.cat
SOCIAL