CUINES
Les cuines Doimo: les seves gammes i acabats
February 8, 2024

La cuina és una part molt important de la casa, ja que és el lloc on preparem els aliments i compartim moments amb la família i els amics.

Per això, és molt important triar adequadament la gama i els acabats per crear una cuina funcional i acollidora.

En aquest blog parlarem de quines són les gammes si acabats que ofereix l'empresa Doimo per les vostres cuines.

Gammes de cuina Doimo

Doimo, ofereix una varietat extensa de gammes per a les seves cuines. Les podem diferenciar pel seu estil, preu i materials.

Algunes de les gammes més populars de Doimo, de preu més a menys econòmic:

  • D20: és una opció contemporània que combina la calidesa amb la fusta i la modernitat del lacat, aquesta gamma també et permet crear un disseny personalitzat gràcies a la varietat d'acabats que ofereix a la gamma D20.
  • D23: la gamma D23 és una opció de disseny que combina la fusta, el lacat i la pedra. Aquesta combinació de materials et permet crear una cuina única i especial. Aquest tipus de gamma és la que té més possibilitats quant a sistemes d'obertura, tipus i materials disponibles.
  • D12: és una opció més clàssica i tradicional. Aquesta gamma pot ser lacada, brillant o mate, tenen un acabat càlid i elegant. Doimo ofereix una varietat d'acabats de fusta per la gamma D12, des dels colors més clars i neutres fins als més foscos i cridaners.
  • Aspen: la gamma Aspen és una opció perfecta per les persones que busquen una cuina moderna i minimalista. Aquesta gamma està feta amb una estructura d'alumini, 100% reciclable. Aquests acabats permeten crear moltes combinacions respectant tots els gustos. L'elecció depèn de les preferències estètiques, els hàbits de les persones que utilitzin la cuina i l'estructura de l'espai. Doimo també ofereix una àmplia varietat de colors per als acabats lacats a la gamma Aspen.

Acabats en les cuines Doimo

Els acabats d'aquestes cuines són molt variats. Els materials més utilitzats i populars són la fusta, el lacat i la pedra. DOIMO també ofereix acabats en vidre, acer inoxidable i altres materials. Aquestes cuines t'ofereixen diferents materials i acabats, que es poden combinar entre sí per crear un disseny personalitzat. El laminat i ha de diferents acabats tan de textures com de colors. És el material més econòmic i amb uns acabats excepcionals. Imitació de fusta, imitació a pedra, colors llisos i també metalitzats. També hi ha els laminats antiempremta que tenen un tacte sedós i són molt fàcils de netejar. A més són 100 % reciclats i reciclables.

El taulell de cuina és una de les superfícies més fetes servir en la cuina, per això és important triar un material resistent i durador. Doimo ofereix una varietat d'acabats per als taulells de cuina:

Quars: És un material natural que és molt resistent a les taques i al color.

Granit: També és un material natural que és durador i resistent als cops.

Silestone: És un material sintètic que és molt resistent a les taques i a la calor.

Acabats en calaixos i portes:

Els calaixos i portes són els elements que donen personalitat a la cuina, Doimo ofereix una gran varietat d'acabats per a aquests elements, que es poden combinar, com per exemple:

  • Vidre: És un material elegant i modern que aporta lluminositat a la cuina.
  • Fusta: És un material natural que aporta calidesa i elegància
  • Lacat: És un acabat que pot tenir acabats amb una gran varietat de colors.

Els interiors poden ser de tres colors diferents al mateix preu, oferint així més opcions per fer una cuina més elegant. Els calaixos també poden ser de tres colors diferents per anar a conjunt amb les carcasses.

A més els cascs interiors d’alta densitat estan fabricats amb un material hidròfug, Idroleb, lliure de formaldehid , eliminant quasi totes les partícules cancerígenes.

Al nostre estudi d’interiorisme, La Mimètica, treballem directament amb la marca DOIMO i podem oferir-te qualsevol dels seus materials i tecnologies. Apropa’t a la nostra botiga o truca’ns per demanar-nos més informació.

Miriam Fàbrega
CONTACTE
(+34) 623 17 17 44
Plaça Clarà, 2
217800 Olot, Girona
hola@lamimetica.cat
SOCIAL