CUINES
Les cuines Bora i els seus dissenys revolucionaris
February 8, 2024

És vital seleccionar amb cura la cuina que vols fer nova, ja que aquest espai no només serveix per a preparar els àpats, sinó també per a compartir moments importants amb la família i amics. Per aconseguir això, és crucial optar per una cuina que sigui funcional, elegant i eficient.

En aquest nou article, trobareu informació completa sobre les cuines Bora, una marca que està transformant el panorama de les cuines amb innovacions i dissenys revolucionaris i que trobareu al nostre estudi d’interiorisme.

Què és Bora?

Bora és una empresa d’Alemanya que fabrica sistemes d'extracció de fums integrats a la placa de cocció. Aquests sistemes ofereixen uns avantatges comparats amb els extractors tradicionals, com per exemple, una eficiència més gran, menys soroll i una facilitat de neteja més gran.

Avantatges de les cuines Bora

Les cuines Bora tenen una sèrie d'avantatges que els converteixen en una opció molt atractiva per a la gent que vol una cuina moderna i funcional.

  • Major eficiència: els sistemes d'extracció de fums integrats a la placa de cocció de Bora eliminen els fums i les olors ràpidament, evitant que es dispersin per tota la cuina. Això redueix el consum energètic i millora la qualitat de l'aire a la cuina.

  • Menor soroll: els sistemes d'extracció de fums integrats a la placa de cocció de Bora són molt més silenciosos que els extractors tradicionals. Això permet gaudir de la cuina sense haver de preocupar-se pel soroll.

  • Major facilitat de neteja: els sistemes d'extracció de fums integrats a la placa de cocció de Bora són molt fàcils de netejar. Només cal passar un drap humit per eliminar les restes de greix i brutícia.

Quina cuina Bora és adequada per a mi?

L'elecció de la cuina Bora adequada depèn d'una sèrie de factors, com ara la mida de la cuina, l'estil de decoració i el pressupost. Si teniu una cuina petita, un sistema d'extracció de superfície és una bona opció. Aquests sistemes són compactes i ocupen poc espai. Si teniu una cuina gran, un sistema d'extracció perimetral pot ser una millor opció. Aquests sistemes ofereixen una potència més gran d'extracció i poden ser més silenciosos que els sistemes d'extracció de superfície. Pel que fa a l'estil de decoració, Bora ofereix una àmplia gamma d'acabats i colors per adaptar-se a qualsevol estil.

I quins preus ofereix Bora?

Els preus de les cuines Bora varien en funció del model i les característiques. Els sistemes d'extracció de superfície solen ser els més econòmics, mentre que els sistemes d'extracció perimetral són més cars. En general, els preus de les cuines Bora oscil·len entre 2.300 i 10.000 euros.

Per acabar, les cuines Bora són una opció molt atractiva per als amants de la cuina que busquen una cuina eficient, elegant i fàcil de netejar. Amb els seus sistemes d'extracció de fums integrats a la placa de cocció, Bora ofereix una nova forma de cuinar que està revolucionant el món de la cuina.

Des de La Mimètica, treballem directament amb la marca alemana per oferir a tots els nostres clients la millor qualitat possible. Dins l’exposició de la nostra botiga trobareu el model Classic 2.0, amb inducció i teppanyaki que us servirà d’exemple del què podeu implementar a casa vostra.

Miriam Fàbrega
CONTACTE
(+34) 623 17 17 44
Plaça Clarà, 2
217800 Olot, Girona
hola@lamimetica.cat
SOCIAL