DECORACIÓ
Transforma la teva llar a l’estil estival: guia de teixits i colors per a l’estiu
October 1, 2023

L'estiu és una època vibrant i alegre, i a l'hora de decorar els espais interiors durant aquesta temporada, hi ha una sèrie de teixits i colors que poden transformar la teva llar en un paradís estival. En aquest article, explorarem les tendències més recents en teixits i colors per a l'estiu i com incorporar-les de manera efectiva en el teu estudi d'interiorisme.

Colors estivals refrescants

A l'estiu, els colors juguen un paper essencial per aconseguir un ambient fresc i agradable. Aquí hi ha alguns colors que poden donar vida als teus espais interiors:

  • Blau cel: Aquest color evoca el cel clar i l'aigua de mar, creant una sensació de frescor i tranquil·litat. Utilitza tonalitats com el blau turquesa o el blau cel per a coixins, cortines o fins i tot mobles petits com cadires o tauletes auxiliars.
  • Verd mantingut: El verd és sinònim de natura i energia renovada. Incorpora teixits de tons verds mantinguts a través de coixins, estores o bé plantes d'interior per donar un toc de vitalitat.
  • Rosa pastel: El rosa suau és un color versàtil que aporta calidesa i serenor. Considera la possibilitat d'utilitzar aquest color en cortines o accessoris com ara gerros o objectes decoratius.

Teixits lleugers i transpirables

Els teixits adequats poden fer que els espais interiors siguin més frescos i que combinen durant els mesos d'estiu. Aquí tens algunes opcions a tenir en compte:

  • Lli: el lli és una elecció excel·lent per a l'estiu ja que és un teixit transpirable i lleuger. Utilitza lli per a cortines, coixins i fins i tot roba de llit per aportar una sensació d'airejat a l'espai.
  • Tela de Cotó: la tela de cotó és un teixit clàssic que és adequat per a múltiples aplicacions. Utilitza-la en cortines, mantes o fins i tot tapissos lleugers per crear una sensació d'estiu a l'interior.

Combinació de colors i teixits

A l'hora de combinar colors i teixits, hi ha diverses estratègies que poden ajudar a crear un aspecte harmoniós:

  • Tonalitats contrastants: Combina colors clars i freds com el blau cel amb tonalitats més càlides com el rosa pastel per crear un equilibri visual.
  • Textura i estampats: Mescla teixits amb textures diverses com el lli llis i coixins amb estampats florals per donar profunditat a l'espai.
  • Colors monocromàtics: Utilitza diferents tonalitats d'un mateix color per crear un efecte monocromàtic que resulti fresc i elegant.


Amb aquesta guia sobre teixits i colors estivals, estàs preparat/da per donar un nou alè d'aire fresc als espais interiors dels teus clients aquest estiu
.

Recorda que la combinació de teixits lleugers i colors refrescants pot transformar completament l'ambient i fer que l'estiu es visqui a l'interior. Experimenta amb diferents combinacions i gaudeix del procés creatiu de portar la bellesa de l'estiu als espais que dissenyes.

Si tens preguntes o necessites assistència addicional, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-te a aconseguir una transformació estival impressionant i duradora.

Fes realitat aquesta visió estival i converteix els espais interiors en un autèntic somni d'estiu.

Miriam Fàbrega
CONTACTE
(+34) 623 17 17 44
Plaça Clarà, 2
217800 Olot, Girona
hola@lamimetica.cat
SOCIAL